Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakiplerinden Wroclaw, Uzun Rotasyonuna Parakhousk’yi Ekledi

7DAYS EuroCup‘da mücadele eden temsilcilerimizden Türk Telekom ile aynı grupta yer alan Slask Wroclaw, kadrosuna tecrübeli bir uzunu kattığını duyurdu.

Polonya Ligi temsilcisi geçen sezon Parma forması ile izlediğimiz Artsiom Parakhosuki ile 2 yıllık kontrat imzaladığını duyurdu.

2.11 metre boyunda olan 34 yaşındaki Belaruslu uzun geçen sezon VTB Ligi’nde 11 maçta ortalama 22.4 dakika süre alırken 9.4 sayı, 7.7 ribaund, 1.1 asist, 1.2 blok ve Europe Cup’da ise 10 maçta ortalama 21.7 dakika süre alırken 10.6 sayı, 7.7 ribaund, 1.0 asist ile mücadele etmişti.

Letonya’nın VEF Riga takımında ilk kez izlediğimiz Parakhouski sonrasında sırasıyla Budivelnyk (Ukrayna), Eskişehir, Hapoel Jerusalem (İsrail), Nizhny Novgorod (Rusya), Unics Kazan (Rusya), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Rytas (Litvanya), Partizan (Sırbistan), Strasbourg (Fransa), Tsmoki Minsk (Belarus), Andorra (İspanya) ve son olarak Parma (Rusya) formalarını giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …