Güncel Haberler

Durant, Takas Talebini Yineledi!

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Brooklyn Nets‘de Kevin Durant krizi büyüyerek devam ediyor.

Bildiğiniz üzere Nets, geçen sezon play-off ilk turunda Celtics’e 4-0 ile süpürülmüş, ardından Durant takımdan ayrılmak istediğini belirterek yönetimden takas talebinde bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ABD basınında çıkan haberlere göre Durant için yapılan takas görüşmeleri çıkmaza girmişti ve Nets yönetiminin Durant’in takas isteğini geri çekeceği yönündeki umutları artmıştı.

Ancak The Athletic’de yer alan son habere göre süper yıldız ile Nets sahibi Tsai arasında yaşanan görüşmede Durant geri adım atmadı, takımdan ayrılmak istediğini tekrarlayarak takas talebini de yeniledi. Bir diğer önemli gelişme de Durant’in başkan Tsai’ye kendisi ile koç Nash ve GM Marks arasında bir seçim yapması gerektiğini belirtmesi oldu.

Ayrıca haberin detaylarında Durant’in takası için en istekli takımların Celtics, Raptors ve Heat olduğu da ifade edildi. Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund ve 6.4 asist oatalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …