Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Muhtemel Rakiplerinden AEK, Tanıdık Uzun Mitchell ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Tofaş eleme turunu geçerse normal sezondaki rakiplerinden biri olacak AEK, kadrosunu tanıdık bir uzunla güçlendirdi.

Yunanistan Ligi ekibi geçen sezona ülkemizde Pınar Karşıyaka’da başlayan ve sezonu Brose Bamberg‘de tamamlayan Akil Mitchell ile anlaştılar.

29 yaşında olan 2.06 metre boyundaki Panamalı uzun geçen sezon BBL’de 23 maçta ortalama 26.6 dakika süre alırken 11.8 sayı, %33.3 3sayı, 6.4 ribaund, 3.0 asist, 1.4 top çalma ile katkı vermişti.

Mitchell, Virgina’dan mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine G-League’de başlamıştı. Ardından Antibes, NZ Breakers, tekrar G-League, Boulazac, Trieste, Galil Gilboa, Maccabi Rishon, Karşıyaka ve son olarak Bamberg’de forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …