Güncel Haberler

2022-23 NBA Sezonu MVP Ödülü İçin Favoriler Açıklandı

NBA‘de serbest oyuncu dönemi, yani transfer dönemi açık ve takımlar yaklaşan 2022-23 sezonu öncesi kadrolarını güçlendirmeye çalışıyorlar.

Artık neredeyse her takımda bir hatta 2 tane All-Star olmuş ya da bu potansiyele sahip oyuncu var. Bireysel yeteneklerin zirve yaptığı günümüz basketbolunda bazı yıldızlar ise kendilerini bu oyuncular arasından sıyırarak süper yıldız mertebesine erişiyorlar ki bunlar da MVP olarak ödüllendiriyorlar.

NBC Sports’un haberine göre Points Bet adlı site, 2022-23 sezonunda En Değerli Oyuncu ödülünün favorilerini sıraladı.

İlk sırayı Dallas Mavericks‘in yıldızı Luka Doncic alırken son iki sezonun MVP’si, Denver Nuggets‘ın Sırp uzunu Nikola Jokic, dördüncü sırada yer aldı.

Listenin tamamı:

  1. Luka Doncic
  2. Giannis Antetokounmpo
  3. Joel Embiid
  4. Nikola Jokic
  5. Kevin Durant
  6. Stephen Curry
  7. Jayson Tatum
  8. Ja Morant
  9. Devin Booker
  10. Kawhi Leonard
  11. Trae Young
  12. LeBron James

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …