Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Prometey, 2 Amerikalı ile Kadrosunu Güçlendirdi

7DAYS EuroCup‘da temsilcilerimizden Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Prometey, kadrosunu 2 Amerikalı isim ile güçlendirdi.

Ukrayna temsilcisinden yapılan açıklamaya son olarak İsrail’de Hapoel Galil Elion‘da forma giyen DJ Kennedy ve geçen sezon Provence (Fransa) forması giyen DJ Stephens ile yeni sezon için anlaşıldığı duyuruldu.

1.98 metre boyunda olan 32 yaşındaki Kennedy, geçen sezona Prometey’e başlamış ama Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle sezonu Galil Elion’da tamamlamıştı. İsrail Winner Ligi’nde görev aldığı 11 maçta ortalama 28.5 dakika süre bulurken 11.6 sayı, %37.8 3sayı, 4.5 ribaund, 3.4 asist ile aktkı vermişti.

1.95 metre boyunda olan 31 yaşındaki Stephens da aynı Kennedy gibi sezon Prometey’de başlamış ama Rusya’nın işgali nedeniyle ayrılarak Provence’de sezonu tamamlamıştı. Pro A’da çıktığı 12 maçta ortalama 28.3 dakika süre bulurken 11.8 sayı, %30.0 3sayı, 5.3 ribaund, 1.3 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …