Güncel Haberler

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası İzmir’de Başlıyor!

Avrupa’nın en prestijli altyapı basketbol organizasyonlarından 2022 FIBA U18 Avrupa Şampiyonası ülkemizin ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenecek.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu ve Bornova Atatürk Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı organizasyon 30 Temmuz – 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

FIBA tarafından 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’na özel hazırlanan organizasyon logosu, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Efes ve basketbol topunu bir araya getiriyor.

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Ay-yıldızlılarımız B Grubu’nda İspanya, Almanya ve Polonya ile mücadele edecek.

Milli takımımızın bu turnuvada oynayacağı tüm maçları basketbolseverler TRT Spor Yıldız kanalından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Ay-yıldızlılarımızın B Grubu’nda oynayacağı karşılaşmaların programı şu şekilde:

30 Temmuz Cumartesi
20.30 Polonya-Türkiye
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu

31 Temmuz Pazar
20.30 Türkiye-İspanya
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu

1 Ağustos Pazartesi
20.30 Türkiye-Almanya
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …