Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakiplerinden Hamburg, Woodard ile Anlaştı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Hamburg Towers, guard rotasyonuna takviye yaptı.

Almanya easyCredit BBL ekibi, geçen sezon Ludwigsburg forması ile izlediğimiz James Woodard ile yeni sezon için anlaşıldığını duyurdu.

1.91 metre boyunda olan 28 yaşındaki Amerikalı guard geçen sezon BBL’de 29 maçta ortalama 21.0 dakika süre alırken 9.6 sayı, %34.1 3sayı, 3.2 ribaund, 2.0 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 12 maçta ortalama 16.0 dakika sahada kalırken 6.1 sayı, 2.6 ribaund ile katkı vermişti.

Tulsa çıkışlı olan Woodard, profesyonel kariyerine Avrupa’da Rouen (Fransa) forması ile başlamıştı. Sonrasında sırasıyla Nevezis (Litvanya), MZT Skopje (Makedonya), Bayreuth (Almanya), Cantu (İtalya) ve son olarak Ludwigsburg (Almanya) formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …