Güncel Haberler

Utah, Sexton ile İlgileniyor

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz, yeniden yapılanma için düğmeye basmış ve ilk olarak Gobert’i takasla Wolves’a göndermişlerdi.

Ardından da Mitchell için takas tekliflerine açık olduklarını dile getirmişlerdi. Tabi bu esnada kadroyu yeniden oluşturmak için ilgilendikleri isimler de ortaya çıkmaya başladı.

Amerikan medyasında çeşitli kaynakların teyit ettiği habere göre şuanda sınırlı serbest oyuncu konumunda olan Cleveland Cavaliers‘ın genç skoreri Collin Sexton‘ı gözlerine kestirmiş durumdalar. Sign&trade senaryolarını araştırıyorlar ve takasta kullanmak istedikleri isim ise tecrübeli oyun kurucu Mike Conley.

Sexton geçtiğimiz sezonu sakatlığı nedeniyle erken kapattığı ve Garland’ın yakaladığı fırsatı iyi değerlendirmesiyle beraber hem piyasada hem de Cleveland’ın gözünde değeri epey düşmüş durumda. Bu nedenle de talipleri yani seçenekleri fazla değil.

Sexton, 20-21 sezonunda 60 maçta 35.3 dakikada 24.3 sayı, 3.1 ribaund ve 4.4 asist ortalamaları yakaladı. 21-22 sezonunda ise ön çapraz bağ sakatlığı sebebiyle yalnızca 11 maçta forma giyebildi ve ortalama 28.7 dakikada süre alırken 16.0 sayı ve 2.1 asist ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …