Güncel Haberler

RESMİ: Merkezefendi’nin Skoreri Lomazs’ın Yeni Adresi Zaragoza Oldu

İspanya Liga Endesa ekiplerinden Zaragoza‘nın yeni skoreri tanıdık bir isim oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sezonu ülkemizde Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nden tamamlayan Rihards Lomazs ile anlaştılar.

1.90 metre boyunda olan 26 yaşındaki Letonyalı skorer 30 maçta ortalama 33.8 dakika süre alırken 14.9 sayı, %34.9 3sayı, 2.3 ribaund, 4.1 asist ile katkı vermişti.

Kariyerine ülkesinin ekiplerinden BK Talsi’de başlayan Lomazs, sonrasında ise Ventspils’in genç takımında forma giydi. Ardından aynı ekibin A takımında 4 sezon forma giydi. 2019-21 arasında Asvel’de form giydikten sonra kısa bir Gottingen deneyiminin ardından geçen sezon da ülkemizde forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Aktaş, Manisa Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği Manisa BBSK‘yi 82-68’lik skorla rahat bir …