Güncel Haberler

Vezenkov, Yaz Ligi’nde Oynamadan Sacramento’nun Teklifini Yunanistan’da Bekleyecek!

NBA‘de serbest oyuncu pazarının açılmasıyla Olympiakos‘un Bulgar yıldızı Sasha Vezenkov‘un haklası Sacramento Kings‘e takaslanmıştı.

ABD medyasında yer alan haberlere göre Vezenkov’a bir teklif yapmaları ve yıldız forvetin de NBA yaz liginde boy göstermesi bekleniyordu. Ancak Eurohoops’da yer alan habere göre Vezenkov, yaz liginde forma giymeyecek ve Kings’in teklifini bekleyecek. Batı temsilcisinin ona senelik 4 milyon değerinde bir kontrat sunabileceği de belirtilmiş haberin detaylarında.

Vezenkov’a yakın kaynaklar, NBA’de kendisini denemek için hazır olduğunu ancak Kings’in düşük bir teklif yapması durumunda Avrupa’da kalacağını belirtiyorlar. Bulgar yıldızın Olympiakos ile kontratındaki NBA çıkış hakkı 20 temmuz’da sona eriyor.

Dorsey’i Dallas’a kaptıran Yunan ekibi bir yıldızını daha kaptırmak istemiyor ve eğer Vezenkov takımda kalmayı seçerse ona yüklü bir kontrat yenileme teklifi ile gidecekleri de gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Dallas’ı Farka Boğdu ve Galibiyet Serisini 10 Maça Çıkardı!

NBA Doğu Konferansı lideri Boston Celtics konuk ettiği Batı ekibi Dallas Mavericks‘i 110-138’lik skorla geçmeyi …