Güncel Haberler

RESMİ: Şampiyon Tenerife’den Fernandez Takviyesi Geldi

FIBA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu olan İspanya Liga Endesa temsilcisi Tenerife, guard rotasyonunu milli bir oyuncuyla güçlendirdi.

Geçen sezon Unicaja Malaga forması ile izlediğimiz Jaime Fernandez ile 3 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

1.86 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli guard, geçtiğimiz sezon Liga Endesa’da 24 maçta ortalama 20.8 dakika süre alırken 10.0 sayı, %36.1 3sayı, 1.9 ribaund, 3.0 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta ortalama 19.9 dakika sahada kalırken 9.9 sayı, %33.3 3sayı, 1.7 ribaund, 4.2 asist ile katkı vermişti.

Estudiantes alt yapısından yetişen Fernandez, sonrasında kulübün A takımında da tam 7 sezon forma giymişti. Sonrasında 1 sezon Andorra’da mücadele etmiş ve artından 2018 yazında Malaga’ya transfer olmuştu, burada da 4 sezon forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …