Güncel Haberler

RESMİ: Murcia’nın Yeni 4 Numarası Gaziantep’den Luther Oldu

Önümüzdeki sezon FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan İspanya Liga Endesa ekiplerinden UCAM Murcia uzun rotasyonunu tanıdık bir isimle güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada Gaziantep ile başarılı bir sezon geçiren Ryan Luther ile gelecek sezon için anlaştıkları belirtildi.

2.06 metre boyunda olan 26 yaşındaki Amerikalı uzun forvet, BSL’de 27 maçta ortalama 31.5 dakika süre alırken 9.8 sayı, %39.7 3sayı, 6.1 ribaund, 1.2 asist ile katkı vermişti.

NCAA’de Pittsburgh ve Arizona’da forma giyen Luther, sonrasında profesyonel kariyerine Letonya ekibi Ventspils’da başlamıştı. Ardından da ülkemize gelerek önce Darüşşafaka sonra da geçen sezon Gaziantep formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …