Güncel Haberler

RESMİ: Zalgiris, Smits Transferini Açıkladı

Turkish Airlines Euroleague‘de yeniden yapılanma sürecine ekiplerden, Litvanya Ligi temsilcisi Zalgiris Kaunas Letonyalı forveti duyurdu.

FC Barcelona ile kontratı biten ve serbest kalan Rolands Smits ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular. Smits’in adı Valencia ve Baskonia ile de anılmış ama bir anlaşma olmamıştı.

2.07 metre boyunda olan 26 yaşındaki Letonyalı milli forvet bu sezon Euroleague’de 36 maçta ortalama 15.4 dakika süre alırken 4.4 sayı, 3.1 ribaund ve Endesa sahnesinde ise 39 maçta ortalama 15.3 dakika sahada kalırken 5.1 sayı, 3.0 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti.

Kariyerine İspanya’da Fuenlabrada’nın alt yapısında başlayan Smits, A takımda da bu kulüpte 4 sezon forma giydikten sonra 2018 yazında Barça’ya transfer olmuştu ve 4 sezondur da Katalan ekibinin başarısı için ter döküyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …