Güncel Haberler

RESMİ: Tomic, Badalona’da Devam Ediyor

7DAYS EuroCup‘da mücadele eden İspanya Liga Endesa ekiplerinden Joventut Badalona, tecrübeli uzunu ile kontrat yenilediğini duyurdu.

Katalan ekibi yaptığı açıklamayla Ante Tomic‘in kontratının 3 yıl daha uzatıldığını duyurdu.

2.17 metre boyunda olan 35 yaşındaki dev uzun Endesa sahnesinde 41 maçta ortalama 24.1 dakika süre alırken 14.3 sayı, 6.6 ribaund, 2.7 asist, 19.2 verimlilik puanı ve EuroCup’da ise 16 maçta ortalama 21.4 dakika sahada kalırken 10.3 sayı, 5.1 ribaund, 3.6 asist, 15.6 verimlilk puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

Kariyerine ülkesinde Dubrovnik altyapısında başlayan Hırvat uzun, sonrasında 5 sezon KK Zagreb formasını giymiş ve 2010 Ocak ayında Real Madrid ile anlaşmıştı. Burada 2 sezon forma giydikten sonra da Barcelona’ya transfer olmuş ve Katalan ekibinde tam 8 sezon forma giymişti. 2020 yazında ise Badalona’ya transfer oldu.

https://youtu.be/dDFr47kjKcM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …