Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi, Yeni Uzunu Nebo’yu Duyurdu (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague transfer marketinin en hızlı takımı Maccabi Tel Aviv, her gün bir transfer açıklamadan rahat edemiyor!

Koç Kattash’ın gelişiyle adeta takımı baştan aşağı yenileyen İsrail ekibi, sezonu Zalgiris Kaunas‘da tamamlayan Josh Nebo ile 1 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu. Resmi olmayan bilgilere göre Nebo’nun yıllık kazancı 800 bin dolar yani Litvanya ekibinden aldığının 2 katı olacak.

Atletik uzun ve bu transfer hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Amerikalı uzun ile temsilcimiz Anadolu Efes de ilgilenmiş ama anlaşma sağlanamamıştı.

2.06 metre boyunda olan 25 yaşındaki çaylak uzun, bu sezon Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 23 dakika süre alırken 8.8 sayı, 6.2 ribaund, 12.8 verimlilik puanı istatistikleriyle mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …