Güncel Haberler

FLAŞ: Durant, Brooklyn Yönetiminden Takasını İstedi!

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı kadrolarından birine sahip olan Brooklyn Nets‘de serbest oyuncu pazarının açıldığı günde şok bir gelişme yaşandı.

ESPN’de yer alan habere göre takımın süper yıldızı konumundaki Kevin Durant yönetimden takasını istedi. Haberin detaylarında tecrübeli forvetin niyetinin Suns ya da Heat’e takaslanmak olduğu belirtildi.

NBA’de geçtiğimiz sezon Durant, Harden ve Irving’li kadrosuyla BIG3’yi oluşturan ve şampiyonluk hedefleyen Brooklyn Nets, hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezonu geride bırakmıştı. Sezon ortasında Harden Sixers’a takaslanırken, Irving ile ise yeni sözleşme konusunda ortak bir zeminde buluşulamamıştı.

Irving her ne kadar oyuncu opsiyonunu kullanarak gelecek sezon da Nets’de kalacağını belirtmiş olsa da bu karar da Durant’in takımdan ayrılma isteğini değiştirmedi ve yönetimden takasını istedi.

2.08 metre boyunda olan 33 yaşındaki tecrübeli süper yıldız, geride bıraktığımız sezonda 55 maçta ortalama 37.2 dakika süre alırken 29.9 sayı, 7.4 ribaund, 6.4 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …