Güncel Haberler

Başkan Türkoğlu, Britanya Maçı Öncesi Konuştu

2023 FIBA Dünya Kupası Elemeleri B Grubu’nda 3 Temmuz Pazar günü deplasmanda Büyük Britanya ile karşılaşacak A Erkek Milli Takımımız, müsabaka öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Milli takımımızı her fırsatta desteklediğiniz için siz medya mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak gerek liglerimiz gerekse de milli takımlar her zaman özel olmuştur. Heyecanlı bir yaz dönemi bizi bekliyor. 3 Temmuz’da oynayacağımız Büyük Britanya maçından sonra Ağustos ayında da müsabakalarımız olacak. Ülke olarak en heyecan duyacağımız; Eylül ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası için Ergin hoca yönetiminde hazırlıklarımıza başladık. NBA’de ve Avrupa’da ülkemizi temsil eden, ING Basketbol Süper Ligi’nde de oynamış arkadaşlarımızın milli takıma sahip çıkmaları bizi hem mutlu hem de gururlu hissettirdi. Bu arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Yönetim olarak ekibimizin arkasında duran ve onları destekleyerek her türlü imkanı sunan yönetim olduk. Bu şekilde olmaya da devam edeceğiz. Burada elde edilecek başarı ülkemizin hem geçtiği süreçlerde moral motivasyon hem de Türk basketbolunun Avrupa’da yükselişi anlamında çok değer katacaktır. Ekibimize şimdiden başarılar dilemek istiyorum. İnşallah ülkemizi gururlandıracak başarılar elde edilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …