Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Tecrübeli Uzunu Gravelines’a Transfer Oldu

Fransa BetclicELITE Pro A ekiplerinden Gravelines‘ın yeni uzunu yakından tanıdığımız bir isim oldu.

Geçtiğimiz sezon ülkemizde Türk Telekom forması giyen JaJuan Johnson ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

33 yaşında olan 2.07 metre boyundaki Johnson, BSL’de 27 maçta ortalama 24.0 dakika süre alırken 10.5 sayı, 4.8 ribaund ve EuroCup’da ise 16 maçta ortalama 26 dakika sahada kalırken 12.5 sayıi, 5.5 ribaund, 1.1 blok ile katkı vermişti.

Purdue çıkışlı olan Johnson, 2011 yılında 1. tur 27. sıradan Nets tarafından draft edilmiş sonrasında Celtics’e takaslanmış ve 1 sezon boyunca NBA sahnesinde boy göstermişti. sonrasında kariyerine G-League’de devam etmiş, tekrar NBA’e dönememişti. 2013 yazında ise Avrupa kariyerine İtalya’da Pistoia’da başlamıştı. Ardından sırasıyla Guangdong (Çin), Beşiktaş, Krasny Oktyabr (Rusya), Cantu (İtalya), Darüşşafaka, Lokomotiv Kuban, Bahçeşehir Koleji, Bayern Munich ve son olarak da Türk Telekom formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …