Güncel Haberler

İDDİA: Bursaspor, Biberovic ile İlgileniyor

Gelecek sezon da ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil etmesi beklenen ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, yerli rotasyonuna bir ekleme yapmak istiyor.

Koç Alimpijevic ile yola devam edecek olan Bursaspor, Fenerbahçe Beko ile kontratı sona eren ve yolların ayrılması beklenen Tarik Biberovic ile Sports TV’nin haberine göre ilgileniyorlar.

2.01 metre boyunda olan 21 yaşındaki Bosnalı forvet Biberovic ise henüz milli takım tercihini yapmadı, koç Ataman isterse milli takıma davet edebilir ama devşirme statüsünde olacağı mümkün değil şuan için. BSL’de bu sezon 36 maçta ortalama 12.1 dakika süre alırken 5.3 sayı, 1.5 ribaund istatistikleriyle katkı verebildi.

Takımının BSL şampiyonluğuna ulaştığı serinin 2. maçında 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile öne çıkmış, 93-78’lik skorla gelen galibiyetin mimarlarından biri olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …