Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom, Koç Can’ı Açıkladı

ING Basketbol Süper Ligi’nin yeniden yapılanmaya giden ekiplerinden Türk Telekom, beklendiği üzere yeni koçunu açıkladı.

Daha önce koç Obradovic’in asistanı olarak Fenerbahçe’de çalışan ve son olarak NBA takımlarından Utah’ın asistan ekibinde yer alan Erdem Can ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Türk Telekom Basketbol Takımımız’ın yeni Başantrenörü Erdem Can’la imzalar atıldı! Yeni sezonda, yepyeni heyecanları ve başarıları birlikte yaşamak dileğiyle. Heyecanlı ve mutluyuz. Ailemize hoş geldin koç!

Türk Telekom SK

41 yaşındaki koç Ankara Sümerbank ve Mülkiye’de basketbol oynadıktan sonra Türk Telekom ile Olin Edirne’nin teknik ekibinde yer almış, sonrasında da koç Obradovic’in asistanı olarak Fenerbahçe’nin BSL’de ve Euroleague’de elde ettiği şampiyonluklara katkı yapmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …