Güncel Haberler

RESMİ: Efes, Larkin ile 2 Yıllık Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague‘de üst üste 3. şampiyonluğu isteyen ve buna göre daha şimdiden transfer hamlelerine başlayan Anadolu Efes, iç transferde önemli bir hamleye imza attı.

Anadolu Efes tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Shane Larkin ile 2 yıllık yeni kontrat üzerinde anlaştılar.

Geçen yaz olduğu gibi yıldız guarda NBA’den tekifler olsa da hem finansal olarak hem de rol anlamında onu tatmin edecek teklifler değildi ve o da şuan için mutlu olduğu yerde kalmayı tercih etti. Ancak kontratında bu yaz için geçerli bir NBA çıkış maddesi olduğunun da altını çizelim. Resmi olmayan bilgilere göre ise Larkin, yeni kontratında yıllık 3.5 milyon dolar kazanacak.

2018’den beri Efes formasını terleten 29 yaşındaki yıldız guard, 2019’da Bayern karşısında bulduğu 49 sayıyla da Euroleague rekorunu elinde bulunduruyor. Bu sezon da çıktığı 39 maçta 14.7 sayı, 3.0 ribaund, 5.3 asist, 1.3 top çalma, 18.7 verimlilik puanı istatistikleriyle Yılın En İyi Beşi’ne seçilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …