Güncel Haberler

Koç Ataman, Final Serisinin Sinan Erdem Ayağı Öncesi İddialı Konuştu!

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes, ilk 2 maçta konuk olduğu Fenerbahçe Beko’ya kaybederek seride 2-0 geri düşmüştü.

Serinin 3. maçı 11 Haziran Cumartesi günü Sinan Erdem’de oynanacak ve Anadolu Efes kaybederse 3-0 ile süpürülerel kupaya veda edecek.

Özellikle son maçı 93-78 ile farklı kaybederek soğuk bir duş alan Euroleague şampiyonu Efes’de koç Ergin Ataman, DHA’ya iddialı açıklamalarda bulundu:

Yorgun olduğumuz bir gerçek ama şampiyonlar asla pes etmez. Fenerbahçe takımının mücadelesini takdir ediyorum ancak salonda toplu olarak bana karşı yapılan, hakarete varan alaycı sloganları unutmuyorum. Biz son 4 yılda Avrupa ve Türk basketbolunun zirvesine çıktık. Bu sloganları atanlar sindiremese de biz Türkiye’nin gururuyuz.

Geçmişte final serisinde 2-0 geriye düşüp de oradan şampiyon olan, hep imkansızlıkları başaran takımız biz. Şampiyon biz olacağız ve geçen yıl olduğu gibi kupayı yine Ülker Arena’da kaldıracağız.

DHA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …