Güncel Haberler

İDDİA: Can Uğur, Gaziantep’e Dönüyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde tarihi bir sezon geçiren Gaziantep, yeni sezon içinde kadrosunu güçlendirmek için hazırlıklara başladı.

Basketfaul’de yer alan habere göre bu sezon Türk Telekom forması ile izlediğimiz tecrübeli guard Can Uğur Öğüt‘ün Gaziantep’e dönmesi netleşti, yakın zamanda resmi açıklama bekleniyor.

1.78 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli guard bu sezon BSL’de 27 maçta ortalama 19.2 dakika süre alırken 5.7 sayı,i 2.0 ribaund, 3.3 asist ve EuroCup sahnesinde ise 18 maçta ortalama 17.1 dakika sahada kalırken 3.9 sayı, 1.4 ribaund, 2.7 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Kariyerine Türk Telekom altyapısında başlayan Öğüt, sonrasında 2013 yazında Gaziantep’e transfer olmuş ve 2016’ya kadar burada forma giymişti. Ardından bir sezon ara verip Acıbadem’de oynadıktan sonra tekrar dönmüş ve 2017-21 arasında da güneydoğu ekibinin formasını terletmişt. Şimdi yine bir sezon Telekom forması giyerek verdiği aranın ardından Gaziantep’e geri dönüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …