Güncel Haberler

FLAŞ: Koç Sarıca, İspanya’ya mı Gidiyor?

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka yeni sezon öncesi koç değişikliğine mi gitmek zorunda kalacak?

İzmir ekibinde koç Ufuk Sarıca‘nın kontratı sona erdi ve henüz taraflar arasında yeni bir imza atılmadı.

Basketfaul’de yer alan habere göre başarılı koça İspanyol ekibi Gran Canaria‘dan bir teklif yapıldı. Koç Sarıca ise Kaf-Kaf ile henüz imzlamamış olsa da kulüp ile prensipte anlaştığını hatta yeni sezon planlamasına başladıklarını belirtti ve teklifi kabul etmesinin zor olduğuna dair bir yanıt verdi.

2012-16 yılları arasında kulüple tüm yerel kupaları kazanan 50 yaşındaki koç Sarıca 2019 yılında 3 yıllık kontrat imzalamıştı.

Kaf-Kaf bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarını 3. olarak tamamlamış ve play-in’de Tenerife’ye elenerek turnuvaya hedeflediklerinden çok erken veda etmişlerdi. BSL’de ise normal sezonu 7. sırada bitirmişler, play-off ilk turunda Anadolu Efes’e 2-1 ile elenerek sezonu tamamlamışlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …