Güncel Haberler

Golden State, 3. Çeyrek Operasyonuyla Boston’u Farklı Geçti

NBA final serisi 2. maçında Golden State Warriors konuk ettiği Boston Celtics‘i 3. çeyrekteki 14-35’li performans eşliğinde 88-107’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla seriye 1-1 eşitlik geldi. 3. maç 9 Haziran’da Boston’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 29 sayı, 5-12 3sayı, 6 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Jordan Poole 17 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Andrew Wiggins 11 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Kevon Looney 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Klay Thompson 11 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Celtics cephesinde ise Jayson Tatum 28 sayı, 6-9 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Jaylen Brown 17 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Derrick White 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …