Güncel Haberler

Panathinaikos, Bu Kez Larissa Karşısında Sürprize İzin Vermedi

Yunanistan Ligi yarı final serisi 3. maçında Panathinaikos konuk ettiği Larrisa‘yı 94-82’lik skorla geçerek bu kez sürprize izin vermedi.

Yoncalar’ın 2-1 önde olduğu serinin 4. maçı Pazar günü Larissa’nın sahasında oynanacak. O maçı da koç Vovoras’ın öğrencileri kazanırlarsa adlarını finale yazdıracaklar.

Panathinaikos’da kaptan Ioannis Papapetrou 25 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Georgios Papagiannis 16 sayı, 10 ribaund, Daryl Macon 13 sayı, 2 ribaund ve Okaro White 12 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Larissa cephesinde ise Zois Karampelas 18 sayı, 3-3 3sayı, 2 asist ile en skorer isim olurken, Stefan Moody 17 sayı, 4-8 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, Jalen Hudson 16 sayı, 3 ribaund, Janis Berzins 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Ousman Krubally 7 sayı, 14 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …