Güncel Haberler

İDDİA: Valencia, Takımın Başına Yeniden Martinez’i Getiriyor

İspanya Liga Endesa çeyrek final serisinde Bitci Baskonia’ya kaybeden Valencia, aynı zamanda koçu Penarroya’yı da rakibine kaptırmıştı.

Bunun üzerine takımın başına yakından tanıdıkları bir ismi getirmeye hazırlanıyorlar. Apuntmedia’ya göre Yarasalar, 2017’de şampiyonluk yaşadıkları Pedro Martinez ile anlaşmak istiyorlar. Haberin detaylarında Valencia sportif direktörü Mulero’nun Manresa’nın Real Madrid resisi esnasında koçla görüştüğü ve tarafların prensipte anlaştığı belirtilmiş.

60 yaşındaki tecrübeli basketbol adamı, Manresa‘daki 3. sezonunda takımı FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’a başarmış ve organizasyonda da Yılın Koçu seçilmişti.

Gelecek sezon için Euroleague özel davetiyesine resmi başvuruda bulunan Valencia’nın yakın zamanda hem koç Penarroya’nın ayrılışını hem de takımın başına koç Martinez’in geçeceğini duyurması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …