Güncel Haberler

Fenerbahçe, Darüşşafaka’yı Farklı Geçerek Finale Yükseldi (Koç Ernak diskalifiye edildi)

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 4. maçında Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Darüşşafaka‘yı 65-91’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko seriyi 3-1 ile geçti ve adını finale yazdıran ilk takım oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde İsmet Akpınar 21 sayı, 5-7 3sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Nando De Colo 17 sayı, 3 asist ve Melih Mahmutoğlu 13 sayı, 3-6 3sayı, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Koç Ernak’ın diskalifiye olduğu Daçka cephesinde ise Troy Caupain 15 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Doğuş Özdemiroğlu 12 sayı, 2 ribaund ve Sinan Güler 10 sayı, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …