Güncel Haberler

Koç Ataman, Galatasaray Galibiyeti Sonrası Konuştu

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 2. maçında Anadolu Efes konuk ettiği Galatasaray NEF’i 91-77’lik skorla geçerek seriye 1-1 eşitlik getirmişti.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes’in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Teknikten öte, mental olarak bu akşam Play-off’ta bir yarı final serisi oynadığımızı hatırladık. Daha fiziksel, daha tempolu oynadık. Sonuçta hiç bir zaman emek vermeden, mücadele göstermeden maç kazanamazsınız. Galatasaray Nef çok iyi bir takım, iyi mücadele ediyorlar. Özellikle kısa oyuncuları delici, skor bulan oyuncular. Bu akşam oyunu daha içeri yıktık, ribauntları kontrol ettik. Sonuçta da galip gelip, seriyi eşitledik. Sonraki maça bakacağız. İlk maçta mental olarak hiç yoktuk, bugün mücadele ettik. Salı günü de daha iyi oynayan takım galip gelip, avantajı kazanır. ING Basketbol Süper Ligi’ne yakışan bir seri oluyor.”

Başarılı oyuncumuz Vasilije Micic de maçtan sonra görüşlerini şöyle açıkladı: “Seri şimdi 1-1. Bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor, üçüncü maç çok sert geçecektir. Çok iyi bir takım var karşımızda, ama bugün daha akıllı oynadık, daha fazla istedik. Bu maçta herhangi bir sertlikte vazgeçmedik, cevap verdik. Umuyorum ki bir sonraki maçta da bunu gösterebiliriz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …