Güncel Haberler

Barça, Higgins’in Son Saniye Basketiyle Granca’yı Eleyip Yarı Finale Yükseldi (Sertaç süre almadı)

İspanya Liga Endesa play-off serisi ikinci maçında FC Barcelona konuk olduğu Gran Canaria‘yı Higgins’in son saniye basketi sayesinde 86-88’lik skorla geçmeyi başardı.

Barça bu sonuçla seriyi 2-0 ile geçti ve yarı finalde Badalona-Tenerife serisinin galibi ile karşılaşacak.

Barça’da Nikola Mirotic 21 sayı, 9 ribaund ile yıldızlaşırken, Nicolas Laprovittola 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Cory Higgins 12 sayı, 5 asist ve Brandon Davies 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Bir önceki maçta kafasına darbe alan milli oyuncumuz Sertaç Şanlı, bu maçta riske edilmedi.

Ev sahibi ekipte ise Dylan Ennis 26 sayı, 4-8 3sayı, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Khalifa Diop 15 sayı, 4 ribaund ve Artem Pustovyi 8 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Baskonia’nın Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Baskonia karşısında 89-85’lik skorla kazanarak …