Güncel Haberler

Asvel, Cholet’i Son Nefeste Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Fransa Betclic ELITE Pro A play-off serisi 3. ve son maçında LDLC Asvel Villeurbanne konuk ettiği Cholet‘i son nefeste geçmeyi başardı.

Bu sonuçla seriyi 2-1 ile geçen Asvel, yarı finalde Dijon ile karşılaşacak.

Asvel’de Chris Jones 17 sayı, 4-7 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Elie Okobo 17 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund ve David Lighty 12 sayı ile etkili olan diğer isimler oldular. James Gist 9 sayı, 7 ribaund ve Youssoupha Fall da 8 sayı, 8 ribaund ile katkı verdiler.

Cholet cephesinde ise Yoan Makoundou 20 sayı, 5 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Boris Dallo 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist, OG Anosike 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve T.J. Campbell 10 sayı, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …