Güncel Haberler

Granca Maçında Başına Darbe Alan Sertaç’dan İyi Haber Geldi

İspanya Liga Endesa pay-off serisi ilk maçında FC Barcelona, konuk ettiği Gran Canaria’yı 93-82’li skorla yenerek seride 1-0 öne geçmişti.

Temsilcimiz Sertaç Şanlı ise maalesef talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Karşılaşmanın hemen başında, daha 8 dakika dolmadan başına aldığı darbe nedeniyle fenalaşmış ve maça devam edemeyerek hastaneye kaldırılmıştı.

Şanlı’nın son durumu belli oldu. Tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırılan Sertaç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada taburcu olduğunu duyurdu. Sertaç Şanlı, “Bugün taburcu oldum. İyi hissediyorum. Destek mesajlarınız için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki milli uzun bu sezon Endesa’da 28 maça çıkarken ortalama 15.1 dakika süre almış, 7.1 sayı, 3.5 ribaund ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …