Güncel Haberler

2022 7DAYS EuroCup Finalinin MVP’si: Milos Teodosic

7DAYS EuroCup‘da 2021-22 sezonu final maçının MVP’si belli oldu.

İtalya’da oynanan final maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’u 80-67’lik skorla yenen Virtus Bologna şampiyon oldu.

EuroCup şampiyonluğuna ulaşan ve aynı zamanda Euroleague biletini kapan İtalyan ekibinin tecrübeli Sırp yıldızı Milos Teodosic, bu maçtaki performansı ile finalin MVP’si seçildi.

Sırp maestro temsilcimiz karşısında 23 dakika sahada kalırken özellikle son çeyrekte kritik yerlerde bulduğu üçlüklerle temsilcimizin geri dönüşüne engel oldu ve karşılaşmayı 21 sayı, 4-4 2sayı, 4-8 3sayı, 3 asist, 1 ribaund istatistikleriyle tamamladı.

35 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu 2019’dan bu yana İtalyan ekibinin formasını giyiyor ve EuroCup kariyerinde daha önce 2020 ve 2021’de de normal sezonun MVP’si seçilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …