Güncel Haberler

Geçen Sezon Ormanspor’da İzlediğimiz Payne Hayatını Kaybetti!

Adreian Payne, 31 yaşında hayatını kaybetti!

Orlando Sentinel’de yer alana habere göre The Orange County Şerifi’nin yaptığı açıklamaya göre sabahın erken saatlerinde silahla vurularak öldürülmüş. Cinayetle ilgili 29 yaşındaki Lawrence Dority tutuklanmış.

4 sene NCAA’de Michigan State’de forma giydikten sonra 2014 NBA draftında ilk turda Atlanta Hawks tarafından seçilmişti. NBA’de 5 sezon boyunca 3 farklı takımda, Hawks, Wolves ve Magic’de toplam 107 maça çıkmış, sonrasında kariyerine G-League ve Avrupa’da devam etmişti.

Euroleague ekiplerinden Panathinaikos ve LDLC Asvel Villeurbanne‘in formalarını giyen Payne, Yoncalar ile 2018’de Yunanistan Ligi şampiyonuluğu ve 2019’da kupa zaferlerini yaşarkeni Fransız ekibi ile ise 2019’da hem lig hem de kupa şampiyonluğu elde etmişti.

Geçen sezon ise hem Çin’in Nanjing takımında hem de ülkemizde OGM Ormanspor formalarını giymişti. Bu sezon son olarak Litvanya ekibi Juventus Utena’da oynamış, Şubat ayında ise takımdan ayrılmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …