Güncel Haberler

Tenerife, Manresa’yı Yenip Şampiyonlar Ligi’nde Kupayı Kaldırdı

Bilbao’da düzenlenen FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four organizasyonu final maçında sahnelenen İspanya derbisinde Tenerife rakibi Manresa‘yı Huertas’ın etkili oyunu eşliğinde 87-98’lik skorla yenerek kupayı ikinci kez kez kaldırmayı başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Tenerife’de finalin MVP’si seçilen Marcelinho Huertas 13 sayı, 3 ribaund, 14 asist ile yıldızlaşırken, Sasu Salin 18 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 2 asist, Kyle Wiltjer 17 sayı, 2 ribaund, Giorgi Shermadini 14 sayı, 3 ribaund ve Aaron Doornekamp 11 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Manresa’da ise sezonun MVP’si seçilen Chima Moneke 24 sayı, 8 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Joe Thomasson 15 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Dani Perez 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Sylvain Francisco 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Luke Maye 10 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …