Güncel Haberler

Milwaukee, Boston’u Son Nefeste Yendi ve Seride Öne Geçti (Giannis 42 sayı)

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 3. maçında Milwaukee Bucks konuk ettiği Boston Celtics‘i son nefeste 101-103’lük skorla yenerek seride öne geçti. Celtics bitime 5 saniye kala Smart’ın bilerek kaçırdığı serbest atışın hücum ribaundu sonrası Smart ve Williams ile iki kere maçı uzatma şansını değerlendiremedi.

Bucks’ın 2-1 önde olduğu serinin 4. maçı yine Milwaukee’de 10 Mayıs’ta oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Middleton’dan yoksun oynamaya devam eden Bucks’da Giannis Antetokounmpo 42 sayı, 1-6 3sayı, 12 ribaund, 8 asist ile MVP performansı sergilerken, Jrue Holiday 25 sayı, 3-10 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Brook Lopez 13 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Celtics cephesind ise Jaylen Brown 27 sayı, 12 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Al Horford 22 sayı, 4-7 3sayı, 16 ribaund, 5 asist ve Derrick White 14 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …