Güncel Haberler

Philadelphia, Evinde Seriye Tutundu (Embiid maskeye döndü)

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 3. maçında Embiid’in sakatlıktan dönerek maskeyle oynadığı Philadelphia 76ers konuk ettiği Miami Heat‘i 79-99’luk skorla farklı geçerek seriye tutundu.

Heat’in 2-1 önde olduğu serinin 4. maçı da yine Philadelphia’nın sahasınnda 9 Mayıs’ta oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da sakatlıktan dönerek maskeyle oynayan Joel Embiid 18 sayı, 11 ribaund ile double-double yaparken, Danny Green 21 sayı, 7-9 3sayı, 4 ribaund, Tyrese Maxey 21 sayı, 5-6 3sayı, 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve James Harden 17 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 6 dakika süre alabildi ve istatistik kağıdına hiç bir alanda katkı yapamadı.

Heat cephesinde ise Jimmy Butler 33 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, yılın 6. adamı Tyler Herro 14 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenardan gelerek 2 dakika süre bulabildi sadece 1 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …