Güncel Haberler

Karşıyaka, Deplasmanda Darüşşafaka’yı Yendi ve Sezonu 7. Sırada Tamamladı

ING Basketbol Süper Ligi 30. ve son hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka deplasmanda Darüşşafaka‘yı 80-84’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Karşıyaka normal sezonu 7. sırada tamamladı ve play-off’da saha dezavantajı ile beraber Anadolu Efes’in rakibi oldu. Daçka ise averajla gerisinde kaldığı Gaziantep ile play-off’da eşleşti ve onların da saha dezavantajı mevcut.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaf-Kaf’da Bonzie Colson 16 sayı, 4-9 3sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Michael Roll 15 sayı, 6 asist, Can Korkmaz 14 sayı, 3-6 3sayı, 5 asist, Tony Taylor 13 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Amath M’Baye 11 say, 3 ribaund ve Alex Tyus 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Daçka cephesinde ise Nathan Boothe 17 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Gabriel Olaseni 15 sayı, 13 ribaund ve Isaiah Pineiro 15 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …