Güncel Haberler

Fenerbahçe, Büyükçekmece’yi Geçip Normal Sezonu Lider Olarak Tamamladı

ING Basketbol Süper Ligi 30. ve son hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Büyükçekmece‘yi 88-96’lık skorla yenerek normal sezonu tamamladı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 24. galibiyetini aldı ve normal sezonu lider olarak tamamladı, tüm play-off ve finaller dahil ev sahibi avantajına sahip olacaklar. Büyükçekmece ise sezonu 10 galibiyetle 12. sırada tamamladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Ahmet Düverioğlu 15 sayı, 6-7 2sayı, 11 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Jehyve Floyd 11 sayı, 2 ribaund, Markel Starks 11 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve İsmet Akpınar 10 sayı, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Büyükçekmece cephesinde ise Evan Bruinsma 17 sayı, 4-7 3sayı, 10 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Jordon Crawford 17 sayı, 3 ribaund, 12 asist, Ian Miller 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Enes Berkay Taşkıran 13 sayı, 2 ribaund, Milan Milosevic 14 sayı, 3 ribaund ve Volodymyr Herun 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …