Güncel Haberler

Barça, 3. Çeyrek Operasyonuyla Final Four Biletini Kaptı (Sertaç 9 dakika)

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 5. maçında FC Barcelona konuk ettiği FC Bayern Munich‘i 3. çeyrekteki 29-15’lik performans eşliğinde 81-72’lik skorla geçerek seriyi 3-2 kazanmayı başardı.

Böylelikle Final Four’un ilk eşleşmesi belli oldu, Barcelona ile Real Madrid kapışmasını, El Clasico izleyeceğiz.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Barça’da Nicolas Laprovittola 26 sayı, 5-7 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Nikola Mirotic 20 sayı, 5 ribaund ve Nick Calathes 10 sayı, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise kenardan gelerek 9 dakika süre alırken sadece 4 ribaund ile katkı verebildi.

Bayern cephesinde ise Othello Hunter 18 sayı, 2-3 3sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Ognjen Jaramaz 17 sayı, 3-6 3sayı ve Nick Weiler-Babb 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …