Güncel Haberler

Phoenix, Paul’un Rekor Performansı Eşliğinde Pelicans’ı Eledi

NBA Batı Konferansı play-off serisi 6. maçında Phoenix Suns, tecrübeli yıldız Paul’un rekor performansı eşliğinde konuk olduğu New Orleans Pelicans‘ı 115-109’luk skorla geçerek seriyi kazanan ekip oldu.

Seriyi 4-2 ile geçen Suns, yarı finalde Mavs ile eşleşti.

TÜM İSTATİSİTKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Chris Paul 14-14 saha içi isabetiyle hiç kaçırmadan oynadı ve bu rakamlara bir play-off maçında ulaşabilen ilk oyuncu olarak NBA tarihine geçti. Tecrübeli yıldız maçı 33 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile tamamladı. DeAndre Ayton 22 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Mikal Bridges 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve sakatlıktan dönen Devin Booker 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile ona galibiyet yolunda destek olan diğer isimler oldular.

Pelicans cephesinde ise Brandon Ingram 21 sayı, 5 ribaund, 11 asist, Herbert Jones 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, C.J. McCollum 16 sayı, 3 ribaund ve Larry Nance 15 sayı, 8 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …