Güncel Haberler

Memphis, Morant’in Son Saniye Basketiyle Seride 3-2 Öne Geçti

NBA Batı Konferansı play-off serisi 5. maçında Memphis Grizzlies, konuk ettiği Minnesota Timberwolves karşısında çok zorlansa da Morant’in son saniye basketi sayesinde 109-111’lik skorla kazandı.

Grizzlies’ın 3-2 öne geçtiği serinin 6. maçı 29 Nisan’da Minnesota’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’da Ja Morant 30 sayı, 13 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile triple-double’ı 1 asist ile kaçırırken, Desmond Bane 25 sayı, 4 ribaund, 3 blok ve Brandon Clarke 21 sayı, 15 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Wolves cephesinde ise Karl-Anthony Towns 28 sayı, 5-7 3sayı, 12 ribaund, 3 top çalma ile öne çıkarken, Anthony Edwards 22 sayı, D’Angelo Russell 12 sayı, 2 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ve Taurean Prince 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …