Güncel Haberler

Bursaspor, Slovenya’da Yarı Final Bileti Arayacak

7DAYS EuroCup çeyrek final eleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Slovenya’da Cedevita Olimpija karşısında yarı final bileti arayacak.

27 Nisan Çarşamba günü saat 21:00’da başlayacak karşılaşma S Sport ve TRT Yıldız kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Sloven ekibi normal sezonda grubunu 3. sırada bitirdikten sonra Top 16 eleme maçında bir diğer temsilcimiz, grubunu 6. sırada bitirmiş olan Türk Telekom ile yine bu sahada karşılaşmış ve 93-80 gibi net bir skorla kazanmayı bilmişti. O maçta Jaka Blazic 20 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Alen Omic 15 sayı, 16 ribaund, Zoran Dragic 14 sayı, 7 ribaund, Jacob Pullen 14 sayı ve Yogi Ferrell 11 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler olmuşlardı.

Temsilcimiz ise normal sezon grubunu 7. sırada bitirdikten sonra diğer grubun 2. sırasında yer alan en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan Obradovic yönetimindeki Partizan ile eşlemiş ve Stark Arena’da 20.000 taraftarın önündeki maçı uzatma sonunda 95-103’lük skorla kazanarak tüm Avrupa’da ses getirmiş, çok büyük bir zafere imza atmıştı. Bu zaferin mimarları ise Andrew Andrews 24 sayı, 8 ribaund, 10 asist, Onuralp Bitim 20 sayı, 10 ribaund, 4 asist, John Holland 17 sayı, 3 ribaund, Dave Dudzinski 15 sayı, 2 ribaund ve Derek Needham 14 sayı, 3 ribaund, 6 asist olmuşlardı.

Bu maçı kazanan ekip yarı finalde Andorra ile karşılaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …