Güncel Haberler

Koç Ataman ve Larkin, Milano Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundular

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 3. maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem’de Olimpia Milano’yu ağırlayacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

AX Armani Exchange Milan takımında önemli eksikler olsa da, Ettore Messina bir basketbol dehası. AX Armani Exchange Milan, Euroleague’in en az sayı yiyen takımı, mutlaka sert savunmalarını aşmak için doğru hücum seçimleri ile tempolu oynamalı ve İtalya’da yaptığımız savunmayı ve ribaunt kontrolünü sağlamalıyız. Son üç yılda Avrupa basketboluna damga vurduk. Bu salonda büyük bir sinerji yakaladık, hep birlikte başardık, yine başaracağız. Şampiyon biz olacağız! Kaldı 4!

Anadolu Efes Spor Kulübü

Yıldız guard Shane Larkin ise şu ifadeleri kullandı:

Milano’da ilk maçta aldığımız galibiyet ile saha avantajını yakaladık. AX Armani Exchange Milan çok iyi bir takım ve ikinci maçta bazı küçük değişiklikler yaparak kazandılar. Biz, özellikle ilk maçta yaptığımız savunmayı sahaya yansıtmalıyız ve müthiş seyircimizin desteği ile birlikte evimizde oynamanın avantajını kullanmalıyız. Eğer bunları uygulayabilirsek şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …