Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge Play-Off Üçüncü Maçlar

Turkish Airlines Euroleague‘de normal sezonu geride bıraktık ve artık play-off heyecanı başladı.

Ben de sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımda play-off’un üçüncü maçları için yaptığım güncellemeleri paylaşayım istedim. Keyifli okumalar.

Takımımıza yeni eklenen isimler:

  • Ergin Ataman (Anadolu Efes): Lacivert beyazlılar seriye İtalya’daki galibiyetle başladılar ve saha avantajını kaptılar. Şimdi İstanbul’a Melli ve Delaney gibi iki önemli yıldızından yoksun gelen Milano karşısında net olarak favori konumundalar. Bu maçı da kazanarak seride 2-1 öne geçeceklerini düşünüyorum.
  • Shavon Shields (Olimpia Milano): Delaney ile Melli’nin yokluğunda, Rodriguez’in de çok sağlıklı olmadığı, oynasa da sınırlı dakikalar alacağı bir maçta Danimarkalı forvetin tıpkı 2. maçta olduğu gibi daha çok öne plana çıkacağını, bireysel anlamda iyi bir akşam geçireceğini tahmin ediyorum.
  • Bryant Dunston (Anadolu Efes): Lacivert beyazlılarn blok kralı, tecrübeli Amerikalı uzun Melli ve Mitoglou gibi iki önemli uzunundan yoksun Milano karşısında yine koç Ataman’ın en önemli kozlarından biri olacak. Sinan Erdem’deki müthiş atmosferde onun da ribaundlar, top çalma, blok gibi istatistiklerde bize iyi puanlar getireceğini düşünüyorum.

Takımımızın yeni görünümü:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …