Güncel Haberler

Miami, Young’ı Durdurarak Farklı Kazandı (Ömer Faruk 2 sayı)

NBA Doğu Konferansı play-off serisi 4. hafta mücadelesinde Miami Heat konuk olduğu Atlanta Hawks‘ı Young’ı durdurarak 110-86’lık skorla farklı geçti ve yarı finale büyük bir adım attı.

Bu sonuçla Heat seride 3-1 öne geçti ve 5. maç Salı günü tekrar Miami’de oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lowry’den yoksun olan Heat’de Jimmy Butler 36 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, P.J. Tucker 14 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Bam Adebayo 14 sayı, 8 ribaund, Max Strus 12 sayı, 4-14 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Gabe Vincent 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven 3 dakika süre alırken 2 sayı ve 1 asist ile katkı verdi.

Hawks cephesinde ise De’Andre Hunter 24 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, John Collins 11 sayı, 2 ribaund ve Kevin Knox 12 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular. Takımın yıldız ismi Trae Young 9 sayı, 3-10 3sayı, 5 asist ile Heat savunmasının direncini kıramadı ve kendi standartlarının çok altında kaldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …