Güncel Haberler

Paul Devreye Girerek Phoenix’in Saha Avantajını Tekrar Almasını Sağladı

NBA Batı Konferansı play-off serisi 3. maçında Phoenix Suns konuk olduğu New Orleans Pelicans‘ı Paul’ın son çeyrekteki etkili oyunu sayesinde 114-111’lik skorla yenerek saha avantajını tekrar ele geçirmiş oldu.

Seride Suns’ın 2-1 üstünlüğü bulunuyor ve 4. maç yine New Orleans’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Booker’dan yoksun olan Suns’da Chris Paul 19 sayısını son çeyrekte olmak üzere 29 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund ve 14 asist eklleyerek galibiyetin başmimarı oldu. DeAndre Ayton 28 sayı, 17 ribaund, Mikal Bridges 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve JaVale McGee 15 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Pelicans cephesinde ise Brandon Ingram 34 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, C.J. McCollum 30 sayı, 4-11 3sayı, 4 ribaund, 7 asist, Herbert Jones 12 sayı, 3 ribaund ve Devonte Graham 12 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …