Güncel Haberler

Atlanta, Son Nefeste İlk Galibiyetini Aldı (Ömer Faruk süre almadı)

NBA Doğu Konferansı play-off serisi 3. maçında Atlanta Hawks konuk ettiği Milwaukee Bucks‘ı Young’ın bitime 6 saniye kala bulduğu orta mesafe isabet sayesinde 110-111’lik skorla geçti. Miami, Butler ile son toptan faydalanamadı.

Bu sonuçla Hawks serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1’e getirdi, serinin 4. maçı yine Atlanta’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 24 sayı, 4 ribaund, 8 asist, ile öne çıkarken, Bogdan Bogdanovic 18 sayı, 4-9 3sayı, 8 ribaund, 6 asist, De’Andre Hunter 17 sayı, Kevin Huerter 13 sayı, 1-8 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Delon Wright 13 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Heat cephesinde ise Tyler Herro 24 sayı, 4-11 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Jimmy Butler 20 sayı, 10 ribaund, 8 asist, Max Strus 20 sayı, 5-10 3sayı ve Bam Adebayo 13 sayı, 11 riaund, 5 asist, 3 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Ömer Faruk Yurtseven kadroda bulunmasına rağmen süre alamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …