Güncel Haberler

Türk Telekom, Slovenya Deplasmanında Tamam mı Devam mı Diyecek

7DAYS EuroCup play-off eleme maçında temsilcimiz Türk Telekom, Slovenya’da Cedevita Olimpija’ya konuk oluyor.

19 Nisan Salı günü saat 20:00’da başlayacak ve Arena Stožice’de oynanacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Cedevita normal sezonda yer aldığı B grubunu 11 galibiyet ve averajla Virtus Bologna’nın hemen üstünde 3. sırada bitirmeyi başarmıştı. Burada Stozice’de oynadıkları 9 maçtan ise 6 tanesini kazandılar. Takımın öne çıkan isimleri, Jaka Blazic (15.5 sayı) Alen Omic (6.8 ribaund) ve Yogi Ferrell (4.5 asist).

Temsilcimiz Telekom ise A grubunda yer almış ve 8 galibiyetle 6. sırada normal sezonu tamamlamıştı. Ankara ekibinin deplasman karnesine baktığımızda 8 maçtan 6 tanesini kaybettiğini görüyoruz. JaJuan Johnson (12.3 sayı), Octavius Ellis (5.6 ribaund) ve Alex Perez (6.0 asist) takımımızın öne çıkan isimleri konumundalar.

Statü gereği tek maçlı elem sistemi üzerinden oynanıyor play-off maçları ve kazanan 8 takım 26 ve 27 Nisan’da yine tek maçlı eleme üzerinden çeyrek final oynuyorlar. Bu maçın kazananı Partizan ile diğer temsilcimiz Bursaspor arasındaki maçın kazananı ile karşılaşacak çeyrek finalde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …