Güncel Haberler

Real Madrid, Breogan’a Patladı!

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Breogan‘ı 90-65’lik skorla ezip geçerek son haftalarda kötü gidişe dur demiş oldu.

Bu sonuçla Real, ligdeki 3 maçlık mağlubiyet serisine son verirken 20 galibiyete ulaştı ve 2. sırada yer almaya devam etti. Breogan ise 14 galibiyette kaldı ve 10. sırada yer alarak play-off şansını zora sokmuş oldu.

Real’de Gabriel Deck 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Nigel Williams-Goss 14 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Anthony Randolph 13 sayı, Walter Tavares 13 sayı, 4 ribaund ve Guerschon Yabusele 13 sayı, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Skoreri Musa’dan yoksun olan Breogan cephesinde ise Tyler Kalinoski 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yegane çift haneli skor üretebilen isim olurken, Rasid Mahalbasic 9 sayı, 6 ribaund, 2 asit ve Trae Bell-Haynes 8 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile diğer direnmeye çalışan isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …